Rufus Gifford

tirsdag den 25. februar 2014

Citien Hearing On Disclosure - Grant Cameron, dag.1. (Danske Tekster)

REUBEN LANGDONJEREMY CORBELL & FORMER CONGRESSMAN 
MERRYL COOK PRESENTS:

We hope this will be a good presentation, so that something possitive may come from all this after all.


Grant Cameron blev først involveret i udforskningen, af de udenjordiske fænomener i maj 1975 med en personlig observation nær Carman, Manitoba omkring 25 miles nord for grænsen mellem Canada og USA. I løbet af de næste 18 måneder, blev der rapporteret hundredvis af observationer, og Grant brugte måneder på, at fotografere en række mærkelige objekter og interviewe hundredvis af vidner, der var involveret i observationerne. Således begyndte et 28 år engagement i emnet.


Efter at have lavet et manuskript om 1975-76 observationerne, gik han videre til forskning i den legendariske Wilbert B. Smiths arbejde. Smith ledede den canadiske regerings "flyvende tallerken" undersøgelse, kaldet Project Magnet, der løb fra 1950 til 1954. Over to årtier var Cameron i stand til, at indsamle de fleste af Smiths filer og skriftlige materialer.

Han interviewede de fleste af Smiths associerede, der arbejdede på undersøgelsen. Han producerede en cd-rom disk, med de fleste af de dokumenter fra Smiths filer, sammen med 12 timers audio optagelser, relateret til Smiths arbejde. Under forskningen i Smiths arbejde, lærte Grant af den tidligere Penn State University præsident, Dr. Eric Walker, der blev identificeret af Dr. Robert Sarbacher, som en nøgleperson inden for cover-up. Cameron gik sammen med T. Scott Crain, for at forske og skrive "UFO'er, MJ-12, og Regeringen"[UFOs, MJ-12, and the Government] udgivet af MUFON.

Cameron vendte derefter hans forsknings interesser, mod forholdet mellem amerikanske præsidenter og det udenjordiske spørgsmål. Han tog 13 ture til US National Archives, og de fleste af de præsidentielle arkiver, på udkig efter relevante dokumenter. Et vigtigt bidrag fra hans arbejde, var en FOIA forelæggelse for Det Hvide Hus "Kontor for Videnskab og Teknologi", der gav næsten 1.000 siders oplysningsdokumenter fra Clinton administrationen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar