Rufus Gifford

torsdag den 20. februar 2014

Citizen Hearing On Disclosure - Stanton T. Friedman, dag 1. (Danske tekster)

REUBEN LANGDONJEREMY CORBELL & FORMER CONGRESSMAN 
MERRYL COOK PRESENTS:

We hope this will be a good presentation, so that something possitive may come from all this after all.

[ARKIV/ARCHIVE - STØTTEN TIL PRG ER SLUT]


Næste blogindlæg:
Stanton T. Friedmans erklæring og vidneudsagn, fra starten af høringen.


Atomfysiker, Forfatter og Foredragsholder, Stanton T. Friedman, fik sin Bachelor of Science i 1955 og en Master of Science grad i Atomfysik i 1956, ved University of Chicago. Han var ansat i 14 år som en atomfysiker, hos selskaber som GE, GM, Westinghouse, TRW Systems, Aerojet General Nucleonics og McDonnell-Douglas Astronautics. I 1968 fortalte Friedman et udvalg i Repræsentanternes Hus i USA, at det tyder på, at Jorden bliver besøgt af intelligent styrede udenjordiske rumfartøjer, med særlig vægt på "de flyvende tallerkner" altså sølvfarvede, metalliske skiver.

Stanton T. Friedman har også udtalt at han troede, at ufo-observationer var i overensstemmelse med en form for magnetohydrodynamisk fremdrift. Stanton T. Friedman er en af de absolutte veteraner i Ufologien, han blev interesseret i ufoer i 1958, og har siden 1967, holdt foredrag om flyvende tallerkener på mere end 700 gymnasier og 100 faggrupper i alle 50 amerikanske stater, alle 10 canadiske provinser og 18 andre lande . Stanton T. Friedman var den første civile til at dokumentere stedet for Roswell ufo-hændelsen, og han støtter hypotesen om, at det var en ægte nedstyrtning af en udenjordisk rumfartøj.

Han er medforfatter på "Crash At Corona: The Definitive Studiet af Roswell Incident." og "TOP SECRET / MAJIC", Stantons kontroversielle bog om Majestic 12-gruppen. blev offentliggjort i 1996 og gik gennem 6 oplag. MJ-12, blev oprettet i 1947, for at udforske fremmede/udenjordisk teknologi. En udvidet ny udgave blev offentliggjort i 2005. Stanton fik i 2002 en Lifetime UFO Achievement Award i Leeds, England, i 2002, af UFO Magazine i Storbritannien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar