Rufus Gifford

torsdag den 30. oktober 2014

Dansk Blog Om The Citizen Hearing On Disclosure

REUBEN LANGDONJEREMY CORBELL & FORMER CONGRESSMAN 
MERRYL COOK PRESENTS:

We hope this will be a good presentation, so that something possitive may come from all this after all.

[ARKIV/ARCHIVE - STØTTEN TIL PRG ER SLUT]

Fra 29 april til 3 maj, 2013, aflagde efterforskere, aktivister og militær/agentur/politiker vidner, som repræsenterede ti lande, vidnesbyrd i Washington DC., til seks tidligere Kongresmedlemmer [United States Congress], om begivenheder og beviser der indikerer, at en udenjordisk tilstedeværelse engagerer sig med den menneskelige race.#DISCLOSURE TWEET STORM PÅ KONGRESSEN - RETWEET GERNE!

Vi er ved at samle nogle gode kunstnere sammen,som støtter idéen om disclosure. Vi kalder dette lille initiativ for #Artists for #Disclosure, der er links til højre. Vi prøve at styrer det fra vores twitter profiler @TFKglobal, @TFKortholm og @JuliaKirstine.

Vi er igang! Hjælp til med at storme den amerikanske kongres, vi er ifærd med at bombe twitter, facebook osv., med forespørgsler efter #disclosure.

Der er instrukser her: [Million Fax On Washington]

Stephen Bassett (Paradigm Research Group), har fået "IUFOC Researcher Of The Year Award", netop for at organisere "The Citizen Hearing On Disclosure", og det er fuldt ud fortjent, det er et kæmpe stykke arbejde. Det er spændende at oversætte og undertekste videoklippene. Her er der en lille video (engelsk)., der forklarer hvorfor Stephen blev valgt.


Mængden af vidner ved høringen, samt de efterforsknings og undersøgelses resultater de medbragte, er den største og mest koncentrerede nogensinde indenfor Ufologien og Disclosure bevægelsen. Desuden er det et klap på skulderen, til de mange der støtter, og har hjulpet projektet på vej. Stephen Bassett skriver i Paradigm Research Groups sidste newsmail: "Denne pris deles naturligvis med de mange andre ansatte og frivillige, der hjalp med at gøre det CHD muligt. Mange tak til alle."

[Borgerhøring om Offentliggørelse - National Press Club, Washington D.C]

[Af Thomas F. Kortholm - CHD Campaign Transtalor]


I de fem dage, fra 29 April - 3 Maj, 2013, gav 40 vidner fra 10 lande, tilsammen 30 timers vidneudsagn om UFO fænomenet, foran en kommitte af tidligere Kongres- og Senatsmedlemmer, lavet efter samme model, som en officiel Kongreshøring. De 30 timers vidneudsagn indeholder en koncentreret mængde viden om fænomenet, med nogle af de bedste og mest veldokumenterede episoder om fænomenet. Denne høring var arrangeret og organiseret af Paradigm Research Group v. Stephen Bassett, og er en del af den bevægelse, der ønsker åbenhed omkring UFO fænomenet og åben anerkendelse af dets eksistens, og seriøs forskning i alle aspekter i fænomenet.

Fra Paradigm Research Group: 

"The Citizen Hearing On Disclosure (CHD)[Borger Høring Om Offentliggørelse.] var en stor succes. Vi bragte 40 forskere og militær / agentur / politiske vidner til National Press Club i Washington for at vidne om begivenheder og beviser for udenjordiske og beslægtede fænomener siden 1947. 

Vi vil nu tage CHD til Capitol Hill [Amerikanske Kongres.] Med din hjælp kan DVD og Blu-Ray sæt af CHD bliver produceret, og vi er på vej, til at afslutte produktionen senere på året. På det tidspunkt vil en kopi af disse dvd'er, vil blive sendt til hvert medlem af Repræsentanternes Hus og Senatet[U.S]. Det er 535 box sæt, med 10 diske til hvert sæt. Dette initiativ vil blive ledsaget af en offentlig kampagne, for at tilskynde Kongressen til, at gennemgå CHD vidnesbyrd, og mødes med lobbyist Stephen Bassett, for at diskutere det øjeblikkelige behov, for høringer for snesevis af vidner, der er klar til at vidne under ed."

Jeg vil forsøge, at løbende finde uddrag fra optagelserne, og lave underteksterne til. Videoklippene vil følges af lidt mere generel info om klippet, med oplysninger om vidnerne, og links til relevante websites osv. Det allerførste klip, er med intro af Stephen Bassett (Paradigm Research Group) om projektet samt DVD & Blu-ray campaign, og åbningen af CHD [Borgerhøring om Offentliggørelse] d. 29 april 2013. Capt. Edgar Dean Mitchell (ret.), Apollo 14 veteran, tog via Skype del i åbningen af denne høring i National Press Club, Washington D.C. Tidligere canadisk forsvarminister Paul Hellyer, Stephen Bassett og høringens med formand, Roscoe Bartlett er også med i de indledene bemærkninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar