Rufus Gifford

mandag den 24. februar 2014

Til Minde Om Jesse Marcel Jr., MD. (1936 - 2013)

REUBEN LANGDONJEREMY CORBELL & FORMER CONGRESSMAN 
MERRYL COOK PRESENTS:

We hope this will be a good presentation, so that something possitive may come from all this after all.

[ARKIV/ARCHIVE - STØTTEN TIL PRG ER SLUT]
Jesse fik ikke sit ønske om offentliggørelse, af oplysninger om Roswell episoden opfyldt, inden han gik bort i August 2013. Denne video fra høringen, er lavet til hans minde:


Dr. Jesse Marcel Jr., et stjernevidne, der sammen med sin datter Denice, og søn Jessie Marcel III, vidnede på Citizen Hearing On Disclosure [Borgerhøring Om Offentliggørelse], døde den 24. august 2013., tilsyneladende af et hjerteanfald. 

Når Offentliggørelse er opnået, vil der blive lavet en offentlig kampagne, med det mål at give "Presidential Medal of Freedom", til denne mand, der ydmygt tjente sin familie, sit land, og sandheden.

Jesse Marcel Jr., MD, er søn af den første officer, på UFO nedstyrtnings stedet, i Roswell i Juli 1947, og er det mest anerkendte førstehåndsvidne til begivenhederne. Hans far, Jesse Marcel Sr., rapporterede, at han bragte dele af vraget hjem, som han undersøgte sammen med Jesse Jr. Disse vragdele omfattede et stykke metalfolie, der når foldede sig selv ud igen, når man prøvede at folde det, og igen antog sin oprindelige form, samt flere strukturelle stykker, kendt som "I-bjælker", der havde hieroglyf lignende symboler i fordybningerne.

Han har hele tiden gentaget sin erindring om begivenhederne, i talrige interviews, og har skrevet om sine oplevelser dengang i bogen, The Roswell Legacy. Han er et af 200 vidner til begivenhederne i juli 1947, men hans historie har fået international opmærksomhed, ikke mindst fordi Dr. Marcel, Jr. har ført et eksemplarisk liv, og hans integritet var solid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar